top of page

Business möter konst


"Vad händer då business och kreatören möts? Hur hittar man en gemensam kommunikation där konstnärens integritet, frihet och kreativitet bevaras på samma gång som man skapar något kommersiellt? Och hur kan kreatören tänka mer business?

Under seminariet gör vi en djupdykning i en av Finlands främsta konstnärers, Tove Janssons resa från anonymitet till global fram- gång. Vi pratar om hur man balanserar ett varumärke och hur man säljer finländskt innehåll i Sverige. Och avslutar med en titt på nuläget – hur den moderna kreatören kan agera som entreprenör och hur business kan förstå en kreatör."

Jag har den stora äran att få avrunda detta fantastiska tillfälle, förmiddagsseminarium i finsk -svenska handelskammarens regi. Nu är det stora förberedelser, preparing, preparing...

Ser fram emot att vi ses på Sveriges ambassad i Helsingfors den 6.2.2019.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page