top of page

STORYTELLING


ACH architecture är som sagt ingen traditionell arkitektbyrå.

Här börjas dagen ibland med brunch åt inbjudna gäster. Eller avslutas med middag. såsom denna.

Detta var en grå novemberdag och objektet var en 24 fots motorbåt, tillverkad här i Jakobstadsregionen med en optionsstyling made by ACH architecture. Ett internationellt besök skulle avslutas med en middag och agenten hade sett alla stadens restauranger.

Det är då storytellingen börjar på ACH. En skräddarsydd middag.

“Tänk er att ni fortsätter färden med den just besökta motorbåten en vacker sommarkväll. Havet är spegelblankt och långt ute till havs lägger ni till vid en klipphäll. Här skall kvällens middag fångas för att sedan sättas på glöd.

Kvällen är ung och sommarsolen stark. en middag serveras snart. Avnjuts på tabletter gjorda utav teak, med samma finnish som båtens inredning och från samma snickeri. På dessa blir den rökta siken, den kokta mandelpotatisen och det skirade smöret serverade i smörpappersknyten. Med ett avkylt gott vitt vin till.

Allt detta tack vare ett galley, en kyl och en trygg båtfärd!”

På ACH får gästerna sik och abborre, färskfångade utanför vattnet vid det besökta båtvarvet, rökta och ännu varma vid direktlevererans av den lokala fiskaren, Enbart för denna middag. Och serverade enligt ovan.

Succe´? Ja minst sagt, och framför allt en oförglömlig kväll!

This is my kind of telling stories!

40 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page